Vaalityön loppukiri

Kuntavaalien ennakkoäänestys päättyy tiistaina. Ennakkotietojen mukaan ennakkoäänestys on ollut vilkasta. Toivotaan, että myös varsinaisena äänestyspäivänä kuntalaiset käyttävät äänioikeuttaan.

Paimion äänestysalueet on yhdistetty, ja varsinaisena vaalipäivänä voi äänestää vain Paimion kaupungintalolla. Vaalipäällikön puoleen voit kääntyä mikäli tarvitset vaalipäivänä autokyydin äänestyspaikalle. Soita siis numeroon 040 72 54730 niin sovitaan ajankohdasta jolloin haluat käydä äänestämässä.

Paimion demarien vaalityö on sujunut ilman takaiskuja. Vaalityön loppukiri on käynnistynyt, ja viimeiset esitteet tulevat jakoon. Muutamat ehdokkaat jatkavat äänestäjien ovikellojen soittamista, viimeviikolla soittelijat saivat hyvän vastaanoton äänestäjiltä.

Tarjoamme grillimakkaraa Kairankulman edustalla lauantaina 27.10.2012 kello 11.00 – 13.00.  Kaikki ehdokkaat joukolla mukaan keskustelemaan äänestäjien kanssa. Työn ja oikeudenmukaisuuden puolesta teemme vaalityötä äänestyspäivään asti.