Paavo III

Presidentinvaalien ennakkoäänestys alkoi eilen melko laimeasti. Onko tämä merkki siitä, että epävarmojen äänestäjien joukko on edelleen suuri? Paavo Lipponen on monasti korostanut sitä, että todellinen vaalitaistelu käynnistyy vasta vuodenvaihteen jälkeen,  ja äänestäjät alkavat etsimään itselleen ehdokasta, jolle sitten antavat äänensä. Paavo Lipponen lähti vaalitaisteluun takamatkalta muihin ehdokkaisiin nähden, onhan hän ollut poissa päivänpolitiikasta jo muutaman vuoden. Paavon kokemus ja osaaminen eivät kuitenkaan ole minnekään kadonneet, näytöt puhuvat hänen puolestaan. Lipponen on toiminut pääministerinä 8 vuotta. Suomessa pisimpään yhtämittaisesti toiminut pääministeri. Tänä aikana Suomeen luotiin 300 000 uutta työpaikkaa. Lipponen on mm. kolmikannan vankkumaton tukija, joten ay-aktiivina minun on helppo tukea hänen valintaansa Tasavallan Presidentiksi. Presidentti on maan ykkösarvojohtaja. Lipposen esittämillä arvolinjauksilla edistetään sopimusyhteiskunnan kehittämistä.

Valitaan ehdokas, joka tinkimättömästi uskoo demokratiaan ja hänellä on rohkeutta johtaa arvokeskustelua avoimesti kansan edessä. Presidentiltä vaaditaan aitoa kansainvälistä vaikutusvaltaa ja sitä on Paavo Lipposella. Nyt kaikki joukolla äänestämään numeroa viisi.