Kohti vuotta 2015

Sosialidemokraattinen järjestöväki valmistautuu aktiivisesti tuleviin eduskuntavaaleihin. Olemme koonneet voimamme taas yhteen ja kenttä antaa tukensa puoluevaltuustossa marraskuussa hyväksytylle vaaliohjelmalle. Tulevissa vaaleissa SDP tavoittelee suurimman puolueen asemaa ja tällä mandaatilla pääministerinpaikkaa. Syksyn gallupeissa näkyy nousujohteinen trendi ja tämä luo uskoa järjestökentälle tavoitteen saavuttamisessa.
Paimion kuntapolitiikassa ensisijaisena tavoitteena on talouden tasapainottaminen. Kaikkiin menolisäyksiin tulee suhtautua tulevana vuonna kriittisesti. Rakenteellisia uudistuksia kuntataloudessa tulee etsiä myös aktiivisesti. Samalla meidän tulee kuitenkin huolehtia peruspalveluiden rahoituksesta. Vastuulliset kuntapäättäjät huolehtivat riittävästä tulorahoituksesta.
Jos haluat olla rakentamassa tasa-arvoisempaa ja turvallisempaa yhteiskuntaa, olet tervetullut joukkoomme. Tavoitat meidät myös sosiaalisessa mediassa: www.facebook.com/paimiondemarit ja twitter.com/PaimioSdp
Paimion Sosialidemokraatit r.y. ja Paimion Sosialidemokraattien valtuustoryhmä toivottavat Hyvää Uutta Vuotta 2015.